Munca mea

Luna Cleaning
Firmă de curățenie lansată în anul 2011, pe o nișă total neacoperită la acel moment.
După cum afirmă și sloganul, “Lună și bec!”, firma oferă servicii profesionale de curățenie, cu maximă responsabilitate, calitate și la prețuri competitive. Firma oferă clienților program de lucru personalizat, adaptat nevoilor fiecărui client în parte, precum și garanția tehnologiilor și a echipamentelor performante de curățare. Sub îndemnul GO CLEAN, GO GREEN! firma Luna Cleaning oferă garanția confortului, asigurând un spațiu și un mediu curat precum și o curățenie strălucitoare.
După cum afirmă și sloganul, “Lună și bec!”, firma oferă servicii profesionale de curățenie, cu maximă responsabilitate, calitate și la prețuri competitive. Firma oferă clienților program de lucru personalizat, adaptat nevoilor fiecărui client în parte, precum și garanția tehnologiilor și a echipamentelor performante de curățare. Sub îndemnul GO CLEAN, GO GREEN! firma Luna Cleaning oferă garanția confortului, asigurând un spațiu și un mediu curat precum și o curățenie strălucitoare.

Eventos
Agenție de organizări evenimente, care din 2009 începe colaborarea cu INTERNATIONAL BALLROOM, pe management sală. Un business complet, care oferă servicii de la A la Z pe tot ceea ce presupune organizarea unui eveniment, având o echipă bine sudată care oferă clienților momente unice și servicii de o calitate ireproșabilă.

Asociația Bucătarilor Transilvania
Asociație profesională non-profit care susține gastronomia și arta culinară din România.
“Vom contribui în mod direct la promovarea artei culinare din România, prin succesul bucătarilor noștri care participă frecvent la competiții și evenimente gastronomice din întreaga lume” – Sigina Luca, membru fondator
Asociația își propune să identifice produse alimentare și metode de producție ce aparțin diverselor zone geografice pentru a păstra biodiversitatea și pentru a le promova ca parte din patrimoniul cultural național. Se va promova transmiterea de cunoștințe culinare prin educație, formare și dezvoltare profesională și prin organizarea de evenimente care să stimuleze interesul publicului pentru gastronomie.